Op deze pagina staan alle afgelopen wedstrijden met eventueel de prijswinnaars en het prijswinnende stuk. Over de uitslagen van de wedstrijden kan niet worden gecorrespondeerd! Voor vragen met betrekking tot afgelopen wedstrijden, neem contact op met de wedstrijden- en competitiemanager via de contactpagina.


Ticketswap


In samenwerking met onze partner INVAZI hebben we een gedeelde prijsvraag waarbij je kaartjes kan winnen voor zowel het concert van de Koreaanse band LedApple op 14 februari in de Maassilo te Rotterdam als Tsunacon 2014 in de Erasmus Expo ook in Rotterdam. De band is voor de eerste keer in Nederland en dit willen we met jullie vieren met deze prijsvraag.
 
Vragen:
Hoe heet het eerste single album van LedApple?
Wat is het thema van Tsunacon 2014?


Om kans hierop te maken moet je twee vragen goed beantwoorden en deze sturen naar prijsvraag@tsunacon.nl, en er kunnen twee winnaars zijn. De prijs per persoon bevat 1 normale kaartje voor LedApple met toegang tot de afterparty (18+) en 1 normale kaartje voor Tsunacon 2014. De enige voorwaarde om mee te doen is dat je minimaal 13 jaar bent, in Nederland of Belgiƫ woont en dat je niet geaffilieerd bent met een van de organisators. De wedstrijd eindigt op 20 januari 2014 | 23:59, de winnaars worden in de dagen erna bekend gemaakt via e-mail. Veel succes!

Tot en met 15 januari 2014 kan je een videoboodschap naar Tsunacon en G&J productions sturen. Inzendingen maken kans op een vrijkaartje voor Tsunacon 2015 of het spelen in een video gemaakt door G&J Productions.

Aankondiging
Post met spelregels


November 2012

In de gehele maand november geven we elke donderdag een nieuwe prijs (of prijzen) weg via onze Twitter (link) en Facebook (link). Gevarieerd van Naruto tot Ni No Kuni en Tales of Grace. Dus hou onze kanalen in de gaten voor leuke prijzen en wie weet ben jij de volgende winnaar!

Twitter FeedSponsors


Design gemaakt door: Vlinder Design & Mooijs Mediadesign - © Stichting Tsunacon 2008-