< Ticketverkoop geopend!
23.11.2015 16:28 Age: 4 yrs

Voorlopige dealerlijst online

Tientallen dealers op Tsunacon 2016Beste bezoekers,

Vanaf vandaag staat de voorlopige dealerlijst weer online. Bekijk de voorlopige dealerlijst op de dealerpagina. Deze lijst is onder voorbehoud, wat betekent dat er nog dealers bij kunnen komen of bij overmacht nog geannuleerd worden. De lijst met artiesten in de Artist's Avenue wordt later gepubliceerd.

Reminder: ook de registraties voor de Cosplay Fashion Show en de AMV Compo (dit jaar in thema!) staan inmiddels open. Vooral bij de Cosplay Fashion Show geldt vol = vol, dus wil je nog meedoen, wees er op tijd bij!

Aan standhouders/dealers
Met de gesprekken die wij nu nog hebben met dealers, komt onze dealerroom zeker vol te zitten. Mocht je alsnog interesse hebben in een stand, dan kan je direct mailen met onze dealermanager (sla het formulier over!). Echter met onze lange reservelijst is de kans klein dat dealers waarvan de registraties nog verwerkt moeten worden, ook nog op Tsunacon 2016 komen te staan.

Aan artiesten
Mocht je interesse hebben om je eigen gemaakte creaties te verkopen in onze Artist's Avenue, dan kan je naar de dealerregistratiepagina gaan en het dealerregistratieformulier invullen als artist. Ons Avenue-team komt dan zo spoedig mogelijk bij je terug. Een stand bij Tsunacon 2016 is de ultieme kans voor art-promotie tegen een zeer scherp tarief!


Twitter FeedSponsors


Design gemaakt door: Vlinder Design & Mooijs Mediadesign - © Stichting Tsunacon 2008-