< Dealerlijst geüpdatet
23.09.2013 22:13 Age: 6 yrs

Win een ticket voor Eat Your Kimchi in Amsterdam!

Dinsdag 15 oktober 18:00 tot 20:00


Beste bezoekers,

Om alvast goed de Aziatische smaak te pakken, hebben wij in samenwerking met Hallyucon twee kaartjes om weg te geven voor het exclusieve Eat Your Kimchi-evenement in Amsterdam op 15 oktober. Tijdens dit evenement zullen Simon en Martina, bekend van het Eat Your Kimchi-vlog op Youtube, je twee uur lang vermaken met verhaal en daad over hun ervaringen in Korea en Koreaanse interesses. Een evenement waar iedere fan van Korea bij móet zijn!

Hoe win je?
Tot en met zondag 29 september heb je de tijd om een persoonlijke Eat Your Kimchi-groet te maken. Het mag van alles zijn; een tekening, een gedicht, een verhaal, een kunstwerk... zolang je het zelf maar naar het evenement kan meenemen. De winnaars zullen het namelijk persoonlijk mogen overdragen aan Simon en Martina!

Er zijn wel een aantal spelregels:
- Het moet een eigen creatie zijn, er mogen geen rechten van anderen worden geschonden voor de groet.
- In het geval van tekst: zorg ervoor dat het leesbaar of vertaald is voor Simon en Martina. Dit houdt in dat tekst dus alleen Engels of Koreaans (ondertiteld) mag zijn.
- Het is een groet/aandenker, bijvoorbeeld een welkom in Nederland of een souvenir. Fanart is natuurlijk gewaardeerd, maar dingt niet mee voor deze wedstrijd. Fanart kan tot 28 september geüpload worden om er zeker van te zijn dat het bij Simon en Martina terechtkomt!

Inzendingen moeten gemaild worden naar contact[@tsunacon.nl]!

Niet gewonnen of geen inspiratie?
Het evenement van 18:00 tot 20:00 is helaas al een tijdje uitverkocht, maar er is een tweede evenement van 13:00 tot 15:00 georganiseerd vanwege de grote interesse. Direct kaartjes bestellen kan op deze pagina.

Ook Tsunacon is te vinden op Facebook.


Twitter FeedSponsors


Design gemaakt door: Vlinder Design & Mooijs Mediadesign - © Stichting Tsunacon 2008-