< Binnenkort grootschalige update
11.01.2015 19:27 Age: 4 yrs

Goedkoop reizen van en naar Tsunacon

Vanuit Nederland én België!Beste bezoekers,

Ook dit jaar houden wij jullie op de hoogte van acties op en rond het trein-, metro- en tramspoor, die jullie de mogelijkheid schaffen om voor een zeer scherpe prijs naar Tsunacon te gaan. Helaas zijn dit jaar de NS Dal Vrij kaartjes van Blokker die tot 18 januari te bestellen waren, al uitverkocht (iedereen die onze Facebook volgt wist er op tijd vanaf), maar dat mag de prijs niet bedrukken! Er zijn nog steeds mogelijkheden voor betaalbaar vervoer naar Tsunacon vanuit zowel Nederland, áls België!

NS-groepsretour
Inmiddels is het herinvoeren van het NS-groepsretour geen proef meer, en kan er ook dit jaar weer gebruik van worden gemaakt om voor maar €7,- tot €13,75 naar Rotterdam Centraal of Blaak (afhankelijk van de afspraken onderling) heen en weer te reizen per trein. Dit is een erg scherpe aanbieding aangezien een retourtje tegenwoordig al vaak boven de €20,- uitkomt. Het is even regelen onderling, maar dan heb je ook wat. Op Reddit hebben wij inmiddels een thread aangemaakt waar hoofdboekers en geïnteresseerden zich kunnen melden. Deze thread is hier te vinden.

Houd er rekening mee dat de reis naar Tsunacon niet eindigt na de trein (of begint met de trein). Afhankelijk van je voorkeur zal je vanuit Blaak of Rotterdam Centraal nog met de metro of tram moeten reizen. Dit brengt extra kosten met zich mee. De tram vanaf Rotterdam Centraal naar het Erasmus Universiteitenterrein kost ongeveer €3,- voor een retourtje (indien je geen korting hebt zoals studenten). Andere reismogelijkheden kosten meer of minder. Het kan dus zijn dat je voor maar €10,- naar en van Tsunacon reist!

Busreizen vanuit België
Ook voor Belgen is er goedkoop en goed georganiseerd vervoer van en naar Tsunacon geregeld vanuit een paar grote steden in Vlaanderen. UCS, een Belgische VZW voor cosplayers organiseert een busreis naar Tsunacon, vertrekkende in Hasselt, over Leuven en vervolgens richting Rotterdam.
Zij zijn te vinden op Facebook, waar ook het event staat voor de busreis. UCS vraagt €15,- voor leden en €20,- voor niet-leden.

Ook Nippon Zasshi verzorgt een busreis om van Vlaanderen naar Tsunacon te komen. Zij reizen via Antwerpen en Gent, en vragen ook €15,- voor de reis. Hun website is hier te vinden.

Wij zullen jullie op de hoogte houden van acties en busreizen zodra wij hier op de hoogte van zijn!


Twitter FeedSponsors


Design gemaakt door: Vlinder Design & Mooijs Mediadesign - © Stichting Tsunacon 2008-