< Praktische reisinformatie Rotterdam
06.02.2015 23:35 Age: 4 yrs

Rooster Tsunacon 2015 online!

Meer dan 80 activiteiten.Beste bezoekers,

Het was even wachten, maar het rooster met zowat alle activiteiten die worden gegeven op Tsunacon 2015 staat inmiddels online. Er zijn meer dan 80 activiteiten gepland. Een paar oude bekende, maar ook veel nieuwe activiteiten maken hun entree op 15 februari.

Appetizer
Zondag is het zover, en verzamelen 3000+ bezoekers, handelaren en vrijwilligers zich in het Erasmus Expo te Rotterdam. Een halfuur na opening geeft Guess the anime het startschot aan een dag bomvol activiteiten. Door de dag heen is altijd en overal wel wat te doen, en zijn er heel wat activiteiten die de hele dag door aanwezig zijn in de activiteitenhal. Dit jaar ligt er aardig wat focus op cosplay en games, met een tiental cosplayactiviteiten, enkele gamecompetities, een verscheidenheid aan board- en trading card games en Benelux zijn eerste Nintendo Point verzorgd door MangaKissa.

Lisle Wilkerson is dit jaar ter gast en geeft een zeer informatieve en entertaining panel over haar voice acting carrière, en hoe het was om op te groeien in Japan. Daarnaast kan je tegen haar strijden in een van de Tekken games die personages bevatten die door haar zijn ingesproken. Tot slot kan je aan het eind van de dag kort met haar praten en haar handtekening ontvangen tegen de kleine vergoeding van €5,-.

Er zal oneindig veel te doen zijn aankomende zondag, en namens de gehele Tsunacon 2015 staff wens ik jullie een geweldig evenement toe!


Twitter FeedSponsors


Design gemaakt door: Vlinder Design & Mooijs Mediadesign - © Stichting Tsunacon 2008-