< Rooster Tsunacon 2015 online!
11.02.2015 02:10 Age: 4 yrs

Nog vier dagen!

Bring & Buy-update, plattegrond en kaartverkoop.


Beste bezoeker,

Ondanks eerdere berichtgeving is er wel een B&B op Tsunacon 2015. Zie de Bring & Buy-pagina op Tsunacon.nl hoe je jouw spullen kunt verkopen.

Daarnaast heb je nu de mogelijkheid om jezelf in te lezen op het Tsunacon 2015-plattegrond wat op de locatiepagina te vinden is. De zaalkleuren komen overeen met de kleuren op het rooster, waarvan inmiddels ook de definitieve versie online staat.

Er is op Tsunacon 2015 geen kaartverkoop aan de deur. Houd hier rekening mee, vooral omdat we online ook bijna uitverkocht zijn. Geen toegangsbewijs op 15 februari betekent geen entree. Ook sluit na 15:00 het V-gebouw en kan er niet meer ingecheckt worden.

Mocht je nog geen treinkaartje hebben, koop dan je €13,99 dagkaartje bij de Kruidvat. In het geval dat dat niet meer mogelijk is, kan je wellicht nog meedoen aan een NS-groepsretourtje door je aan te melden op onze Reddit-thread. Houd er wel rekening mee dat het nog ongeveer €3,- extra kost om van Rotterdam Centraal naar het Erasmus Expo te reizen met tram of metro (tenzij je student bent en daardoor met 40% korting reist, dan is het goedkoper).

Wij wensen iedereen een geweldig evenement toe. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je ons het beste bereiken op Twitter (@Tsunacon). Maar ook op mail antwoorden wij nog tot zaterdag.


Twitter FeedSponsors


Design gemaakt door: Vlinder Design & Mooijs Mediadesign - © Stichting Tsunacon 2008-