< Online vragen niet meer beantwoord
16.02.2015 20:25 Age: 4 yrs

Tsunacon 2015 afgelopen

We hopen dat iedereen een geweldige conventie heeft gehad!Beste bezoeker,

Gisteren was Tsunacon 2015 begonnen en afgelopen. Voor de vierde keer bood het Erasmus Expo te Rotterdam het toneel voor een ochtend, middag en avond vol met Aziƫ-gerelateerde activiteiten waarin de bezoeker verbonden kon zijn met hun interesses in cosplay, videogames, anime en (pop)cultuur. Een onvergetelijke dag, en we hopen dan ook dat jullie er allemaal van hebben kunnen genieten.

Ook dit jaar groeiden wij enorm, zowel qua bezoekersaantallen als qua locatie. Alle vrijwilligers stonden van begin af aan sterk in hun schoenen en hebben keihard gewerkt om het allemaal goed te laten verlopen. Toch horen wij graag van jullie bezoekers hoe jullie Tsunacon 2015 ervaren hebben, en wat we volgend jaar beter kunnen doen.

Daarom hebben wij ook dit jaar feedback@tsunacon.nl voor al jullie feedback opengesteld. (Voorlopig) geen oneindig lange formulieren, geen vervelende formaliteiten, gewoon een plaats om jouw verhaal te doen en ons je verbeterpunten door te geven voor Tsunacon 2016. Laat ons van je horen!

De komende tijd zal vooral gebruikt worden voor het afronden van Tsunacon 2015, maar we hopen jullie binnenkort (de) informatie te kunnen geven voor Tsunacon 2016. Mocht je het naar je zin hebben gehad dit jaar, dan zien wij je graag terug volgend jaar!

Met vriendelijke groet,
Stichting Tsunacon


Twitter FeedSponsors


Design gemaakt door: Vlinder Design & Mooijs Mediadesign - © Stichting Tsunacon 2008-