Onze conventie draait op vrijwillige mankracht, wij nemen dan ook graag contact op met eventuele sponsors en partners om onze evenementen mogelijk te blijven houden. Het voordeel van partners zijn met, of sponsor zijn voor Stichting Tsunacon, is dat wij rechttoe rechtaan handelen en tegelijkertijd veel mogelijkheden bieden. Bent u wellicht geĆÆnteresseerd in onze evenementen? Neem dan vooral contact op met onze PR-manager via de contactpagina en vraag naar 't partnerinformatiepakket.


Tsunacon zakelijk

 

Partnerschap

 

Partner zijn met Tsunacon betekent een eerlijke deal. U betekent wat voor ons, dan betekenen wij hetzelfde voor u. Partners worden met Tsunacon is vooral aantrekkelijk als u dezelfde doeleinden heeft als Stichting Tsunacon en graag profiteert van de inmiddels erg grote fan-base die we allemaal kennen en waar we allemaal van houden. Om partners te worden met Tsunacon hoeft uw vereniging, stichting of bedrijf helemaal niet zo groot te zijn! Beginnen we als goede vrienden van elkaar die wel eens over elkaar praten, eindigen we wellicht als onafscheidbare partners in de Aziatische scene van Nederland... of meer! Durft u mee te denken? Neem dan contact op met de PR-manager via de contactpagina en vraag naar het partnerinformatiepakket!

Sponsorship

 

De sponsors van Tsunacon zijn de instanties die een financiĆ«le of fysieke bijdrage leveren aan het organiseren en de verloop van onze conventie, zonder daar zelf iets fysieks voor terug te krijgen. In plaats daarvan verschaft de Tsunacon een dienst terug. Sponsor worden voor Tsunacon is vooral aantrekkelijk als u een bedrijf heeft dat zich niet specialiseert in de Aziatische cultuur, maar wel gehoord en gezien wilt worden door duizenden mensen, waaronder anderhalf tot tweeduizend bezoekers. Want wat Tsunacon wel aan sponsors biedt, is bijvoorbeeld de plaatsing van bedrijfslogo's door de conventie heen en op ons netwerk. Lijkt het u aantrekkelijk om onze stichting te sponsoren? Neem dan alstublieft contact op met de PR-manager via de contactpagina en vraag naar het partnerinformatiepakket.

Verkopers

 

Tsunacon biedt u de kans om uw spullen te verkopen en te promoten in het speciale verkopersgedeelte dat we hiervoor openstellen. Anime, manga, games, merchandise, doujinshi, muziek en en andere artikelen gerelateerd aan de Aziatische cultuur kunnen hier verkocht worden. De bedoeling is dat in dit gedeelte detailhandel haar plaats krijgt. Tussen de detailhandelaren staan ook verkopers die hun eigen creaties aanbieden, oftewel de ambacht.

Voor meer informatie en om te weten te komen hoe u zich kunt registreren als dealer op Tsunacon, kunt u terecht op de dealerpagina.

Pers

 

Runt u een magazine, krant of populaire website die zich ook bezighoudt met de Aziatische cultuur? Denk dan eens aan het bezoeken van de conventie als pers! Behalve gratis toegang heeft pers vaak extra (leuke) privileges op het festivalterrein, zoals het overslaan van rijen en wellicht toegang achter de schermen voor interviews met stafleden en dergelijke. Maak je review extra leuk door te kunnen schrijven over de momenten die de bezoeker heeft gemist, of door een foto te plaatsen zonder de zwarte contouren van juichende mensen aan de onderkant van de foto. Vraag je perskaart aan! Registreer je via het persregistratieformulier.

 

Twitter FeedSponsors


Design gemaakt door: Vlinder Design & Mooijs Mediadesign - © Stichting Tsunacon 2008-