Bring & Buy

De Miatzy Bring & Buy is ook dit jaar weer op Tsunacon te vinden! Zij proberen de hele dag weer jouw merchandise te verkopen aan de bezoekers van de conventie. Het inleveren van je merchandise kan vanaf een uur voordat de dealerroom open gaat. De inname van spullen wordt tot hooguit één uur na opening van de dealerroom geaccepteerd, dus wees er op tijd bij. Zie het programma voor actuele openingstijden van de dealerroom.

Het ophalen van de niet verkochte merchandise (en natuurlijk je eventuele opbrengst) kan vanaf twee uur vóór het sluiten van de dealerroom. (Tip: kom op tijd, want je bent niet de enige die z'n merchandise en opbrengst op willen halen.) Voor de volledige voorwaarden, bekijk de Miatzy website.

De belangrijkste voorwaarden op een rij:
- Aangeboden merchandise worden alleen verkocht als de labels goed (vast)zitten en de merch ingepakt is in doorzichtig inpakpapier (geen vershoudfolie),
- Prijzen van merchandise zijn op hele of halve euro's afgerond,
- De Bring & Buy verkoopt alleen officiële en gelicenseerde merchandise, dus ggeen eigen creaties en/of bootlegs,
- Elke bezoeker vult individuele lijst in met de merchandise die hij of zij verkoopt. Elke bezoeker kan maximaal 20 producten aanbieden aan de Bring & Buy.

Instructies

Download het Tsunacon 2016 Bring & Buy-formulier en vul de eerste pagina in. De tweede pagina zal automatisch goed ingevuld worden. Print vervolgens het hele formulier uit, en plak de labels van de tweede pagina op de desbetreffende producten. Neem het formulier op de dag zelf mee. Zonder labels en het formulier wordt de merchandise niet geaccepteerd!

Twitter FeedSponsors


Design gemaakt door: Vlinder Design & Mooijs Mediadesign - © Stichting Tsunacon 2008-