Catering

Er is genoeg eten en drinken te koop op Tsunacon 2015. We hebben deze editie van Tsunacon drie restaurants tijdens het festival; een Japans restaurant op de derde verdieping en reguliere restaurants op de eerste en tweede verdieping, alle drie verzorgd door de Erasmus catering Vitam. Daarnaast is de SPAR gedurende Tsunacon ook geopend. Zo heb je altijd wat te eten en drinken op één minuut loopafstand mocht je het nodig hebben.

Wij raden alle bezoekers alsnog aan om zeker wat eigen eten en drinken mee te nemen als dat mogelijk is! Dit zodat je altijd meteen wat kan eten en drinken in het geval je het echt nodig is. 

Maidcafé

Ook dit jaar staat er weer een maidcafé op Tsunacon. Dit jaar is het aan Honey Garden om de bezoekers van Tsunacon te verwennen met een lekker kopje koffie of thee, en om samen met hen bijvoorbeeld op de foto te gaan.

Tips

- Neem altijd je eigen eten en drinken mee! Het is goedkoop en je bent er zeker van dat je als je trek of dorst heb, je meteen kan eten en/of drinken. Er mag niet op elke plek op het festival, gegeten en/of gedronken worden!
- Ook op Tsunacon staan er diverse automaten verspreid over de hallen. Deze zullen in ieder geval aan het begin van de dag gevuld zijn met snacks en drinken.

Daarnaast is speciaal voor de Tsunacon-bezoekers de campus Spar-supermarkt (een minuut lopen vanaf hoofdingang) op 14 februari langer open: de winkel is open van 11 tot 21 uur. De supermarkt biedt een ruime selectie aan eten en drinken om de dag mee door te komen.

Twitter FeedSponsors


Design gemaakt door: Vlinder Design & Mooijs Mediadesign - © Stichting Tsunacon 2008-