De theaterzaal (ook wel de videozaal of Oxfordzaal genoemd) is de zaal waar alle hoofd- en podiumactiviteiten plaatsvinden. Het is Tsunacon's grootste zaal, met 900 stoelen waar bezoekers op kunnen zitten. De zaal heeft verschillende ingangen op de eerste en tweede verdieping. Hoe deze ingezet worden hangt af van de activiteit die plaats (zullen) vinden. De ingang op de tweede verdieping leidt direct naar het balkon.

Cosplay Fashionshow

Tijd: wordt nog aangekondigd
Inschrijven: Ja

Ben je beginnende, ervaren cosplayer, of iets ertussenin? Cosplay je anime/mangapersonages, of juist niet-Japanse personages, of misschien wel beide? En maak je graag zelf je cosplays? Begin je cosplayjaar goed en straal tijdens de Cosplay Fashion Show van Tsunacon 2016! Het thema van de CFS is dit jaar liefde en vriendschap, en kostuums die binnen het thema vallen krijgen extra punten!

Je bent pas ingeschreven als je een bevestigingsmail ontvangt. Dit om te voorkomen dat we te veel inschrijvingen krijgen. Het is mogelijk en raadzaam om een audiobestand op te sturen om deze te laten afspelen tijdens je  optreden. Alleen cosplays die voor iedereen ouder dan 12 geschikt zijn worden toegelaten. De cosplays voldoen aan de Tsunacon huisregels.

Tot slot kunnen wij je begin 2016 vragen om cosplay progress photos op te sturen. Dit geeft de staff de mogelijkheid om tijdig cosplays uit te sluiten die niet voldoen (zullen kunnen) aan de Cosplay Fashion Show regels. Deze foto's zullen niet worden verspreid en alleen bekeken worden door de betrokken staff (de jury zal niets te zien krijgen). Het weigeren van het verzoek betekent uitsluiting van deelname aan de fashion show. 

AMV-competitie 2016

Tijd: wordt nog aangekondigd
Inschrijven: Ja

In lijn met het Tsunacon 2016 thema, wordt het thema van de AMV-competitie dit jaar liefde en vriendschap. Het is tenslotte Valentijnsdag! Mocht je als AMV-maker je creativiteit op de proef willen stellen, dan is dit jaar je uitgelegen kans! De regels zijn dit jaar nog simpeler geworden, en wijzigingen worden dit jaar met slechts hoge uitzondering toegestaan.

Door je in te schrijven ga je akkoord met de voorwaarden! Lees de voorwaarden en hoe je kan inschrijven in dit bestand!

Twitter FeedSponsors


Design gemaakt door: Vlinder Design & Mooijs Mediadesign - © Stichting Tsunacon 2008-