Met trots presenteren we de achtste Tsunacon. Ook deze editie zijn er weer veel activiteiten gepland. Karaoke, videogames, workshops en vertoningen, we bieden het allemaal! Speel daarnaast mee met onze unieke wedstrijden om kans te maken op mooie prijzen en trakteer jezelf op leuke merchandise in onze beurshal!

Naam

Tsunacon 2016

Thema
Georganiseerd door

From Tsunacon, with love
Stichting Tsunacon

Datum

Zondag 14 februari 2016

Tijd

09:30 – 19:30

Locatie

Erasmus Expo, Rotterdam (NL)

Entreeprijs

wordt nog bekend gemaakt

 

De site wordt in de loop naar Tsunacon 2016 regelmatig vernieuwd. Houd de site dus goed in de gaten!

Locatie


Tsunacon 2016 wordt gehouden in het Erasmus Expo- en Congrescentrum te Rotterdam. Het terrein is gemakkelijk te bereiken per tram, bus of metro van Rotterdam CS of met eigen vervoer via de A16.
Voor meer informatie, zie de locatiepagina.

Activiteiten


Op de Tsunacon is er weer van alles te doen om je niet te laten vervelen. Elk jaar weer proberen we in onze conventies zowel informatief als amuserend over te komen door middel van de ingevingen van bezoekers en vrijwilligers. Ook tijdens Tsunacon 2016 zullen er zowel wedstrijd- als non-wedstrijdactiviteiten worden gehouden. 
Daarnaast kan je je helemaal gek shoppen in onze dealerroom, waar je kraampjes en stands vindt van vele Aziatisch gerelateerde stichtingen, winkels en bedrijven. Voor de gamers hebben we zowel oude als nieuwe games, waarvan vele geïmporteerd uit Azië zijn en in allerlei formaten en manieren te bespelen zijn. Dit alles is door en voor fans, jong en oud.

Mocht je nou zelf, individueel of in een groep, concepten en ideeën hebben over wat er in onze conventie zou passen, neem dan contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Twitter FeedSponsors


Design gemaakt door: Vlinder Design & Mooijs Mediadesign - © Stichting Tsunacon 2008-